Çukur – Episodi 373
Çukur – Episodi 373

23:00 16/01/2022

Jamaç për muaj dhe vite me rradhë torturohet nga Kullkan duke bërë të mundur që ai të harrojë identitetin e tij.

Pasi fshin dhe gjurmët e fundit të kujtesës së tij, e lë atë të lirë. Më kë do të takohet Jamaç në Afganistan?Të ngjashme