Çukur – Episodi 374
Çukur – Episodi 374

23:00 16/01/2022

Çfarë ka ndodhur me Efsunin gjatë këtyre viteve?

Jamaç, Aliço dhe Emi marrin rrugën për në Çukur.

Por çfarë do të ndodhë me ta kur Kullkan të mësojë mbi këtë gjë?Të ngjashme