Çukur – Episodi 375
Çukur – Episodi 375

23:00 16/01/2022

Jamaç rikthehet në Çukur dhe shikon se çdo gjë ka ndryshuar.

Çfarë ka ndodhur me shtëpinë e Aliços?

Kush është tashmë në krye të Çukurit?

Çfarë ka ndodhur me Xhumalin?Të ngjashme