Çukur – Episodi 377
Çukur – Episodi 377

23:00 22/01/2022

Si po shkon bashkëjetesa mes Ajshes dhe Murtezasë?

Si do të jetë takimi mes dy vëllezërve, Jamaç dhe Xhumali?

A do t’i shpjegojë ky i fudit atij se çfarë ka ndodhur në të vërtetë me Çukurin e tyre?Të ngjashme