ÇUKUR – EPISODI 45 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 45

Serial: 03.12.2018

Jamaç ka një detyrë të re për Emin. Për çfarë bëhet fjalë?

A do të mund të kuptojë Idriz që Pasha njeh Kasimin?

Vartolu dhe Sadet më në fund takohen ballë për ballë pas kaq shumë vitesh…

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*