ÇUKUR – EPISODI 47 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 47

Serial: 05.12.2018

Gruaja e Kasimit rrëmbehet nga Bajkall dhe Nazim.

Shtëpia e Vartolusë sulmohet. Kush fshihet pas kësaj?

Idriz ka dhenë urdhër që Pasha të largohet përgjithmonë nga Çukur.

Nga ana tjetër Jamaç i përplas në fytyrë të vërtetën Idrizit lidhur me të kaluarën e tij. Cili do të jetë reagimi i këtij të fundit.

Jamaç nuk është mirë psikologjikisht. Çfarë po ndodh me të?

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*