ÇUKUR – EPISODI 48 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 48

Serial: 06.12.2018

Bajkall merr peng Vartolunë bashkë me njërëzit e tij.

A do të mund të mësojë ai se çfarë po fsheh Vartolu?

Jamaç kërkon të dijë gjithë të vërtetën rreth Vartolusë nga Sadet.

Jamaç vë përballë Pashain dhe Idrizin. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*