ÇUKUR – EPISODI 73 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 73

Serial: 10.01.2019

Idriz ka një komunikim të rëndësishem për dy djemte e tij, Jamaç dhe Selim.

Kush është në të vërtetë përsoni që Aliço ka rrëmbyer?

Idriz bisedon me Xhelasunin dhe i thotë se tashmë ai mund të jetë një baba për të.

A do të mund të heqë dorë ky i fundit nga hakmarrja për vrasjen e babait të tij?

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*

 

Emisione