ÇUKUR – EPISODI 74 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 74

Serial: 11.01.2019

Guzide përballet me Senen duke i thënë se nuk ishtë Jamaç ai që e shpëtoi atë por vëllai i saj, Emrah.

Elvis shpëton Bajkallin nga duart e avokatit Nazim. Çfarë do të ndodhë me këtë të fundit?

Sulltana mëson rreth lidhjes së Sadetit me Vartolunë. Si do të reagojë ajo?

Idriz dhe Jamaç kërkojnë ndihmë nga një përson i quajtur Zija…

Kategori
ÇUKUR
1 Koment
 • francesco
  15 Janar 2019 at 17:47
  Përgjigju

  duate telidhem me filmin cukur

 • Përgjigju

  *

  *

   

  Emisione