ÇUKUR – EPISODI 92

ÇUKUR – EPISODI 92

21:30 05/02/2019

Idriz njofton para të ftuarve se dasma nuk do të bëhet.

Çfarë reagimi do të bëjë Sadet pas këtij lajmi të papritur?

Vartolu dhe njerëzit e tij ndodhen në burg. Cila është arsyeja?

Selim dhe Aishe janë të dëshpëruar nga vrasja e Xhemilit.

Çfarë do të ndodhë me trupin e këtij të fundit?

Të ngjashme
UKT