ÇUKUR – EPISODI 93 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 93

Serial: 07.02.2019

Çfarë do të thuhet kësaj herë në takimin mes Emrah, Nazim dhe Vartolu?

Sena rastësisht sheh njeriun që mendontë që e kishtë vrarë disa netë më parë.

Ajo e dëshpëruar kërkon ndihmen e shoqës së saj.

Çfarë kërkon të dijë idriz nga Xhelasun?

Aliço tashmë ka filluar të krijojë një miqësi të re…

 

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*Emisione