ÇUKUR – EPISODI 94 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 94

Serial: 08.02.2019

Emrah tashmë ka një tjetër plan kundër Senës. Për çfarë bëhet fjalë?

Vartolu nga ana tjetër po mundohet të fitojë simpatinë e njërëzve të Jamaç duke ju dhuruar atyre armë.

Kush është njeriu që Muhitin shkon të takojë?

Një kurth i mirë menduar është ngritur për Jamaç, Selim, Pasha dhe Emi…

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*Emisione