ÇUKUR – EPISODI 95 – TV KLAN

ÇUKUR – EPISODI 95

Serial: 11.02.2019

Jamaç, Emi, Pasha dhe Selim arrijnë të shpëtojnë nga kurthi i ngritur ndaj tyre. Kush fshihet pas gjithë kësaj?

Idriz mbahet i mbyllur në një nga lokalet e Çukur nga disa përsona të armatosur. Çfarë po kërkojnë ata?

Sena nuk është mirë nga ana psikologjikë, tashmë ilaçet kanë filluar të japin efektet e para.

A do të mundet Vartolu të shpëtojë Idrizin?

Kategori
ÇUKUR
0 Komente

Përgjigju

*

*Emisione