ÇUKUR – EPISODI 96

Posta

ÇUKUR – EPISODI 96

21:00 11/02/2019

Sena në gjëndje aspak të mirë shkon të kërkojë ndihmen e psikologës së saj pa e ditur që ajo e ka çuar në atë gjëndje.

Jamaç kërkon të dijë nga Idriz arsyen se pse ky i fundit e do kaq shumë Çukurin.

Aishe vazhdon të jetë e dëshpëruar nga vdekja e Xhemilit.

Për çfarë do të bisedojnë Vartolu dhe Selim?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT