Daily Love Story-Loja me foto vë vajzat në siklet, Flavia: Dua të zgjohem me 1 milion euroDaily Love Story-Loja me foto vë vajzat në siklet, Flavia: Dua të zgjohem me 1 milion euro

18:20 08/01/2021

Vajzat e spektaklit Love Story në TV Klan tashmë janë miqësuar me njëra-tjetrën, gjë të cilën e kanë  shprehur hapur në daljet e tyre publike.

Disa prej tyre janë gati shoqe të ngushta, ndërkohë që shumica kanë një raport neutral me të gjitha.

Loja me foto, vajzat e “Love Story” veçojnë konkurrenten më naive

Në programin “Daily Love Story”, me autore Ilda Lumanin, konkurrentet kanë zhvilluar një lojë me foto, ku kanë zgjedhur njëra-tjetrën për pyetje specifike.

Ato kanë veçuar vajzën më të bukur dhe vajzën më naive, sipas mendimit të tyre.

Cila është vajza më e bukur?

Meri: Enxhëll më duket e kompletuar, Suela më duket shumë tërheqëse në fytyrë. Gjithashtu edhe Generda, më pëlqen shumë stili i saj.

Redona: Çdo vajzë ka bukurinë e vet por zgjedh Merin dhe Generdën

Xhesi: Për shijet e mia personale që më është dukur tërheqëse që në fillim është Flavia.

Ariana: Vajzat e Love Story janë shumë të bukura të gjitha por do të veçoja Suelën.

Generda: Të gjitha vajzat janë shumë të bukra dhe nuk mund të them një emër, por po them emrin tim.

Suela: Të gjitha vajzat janë të bukura, kanë atë veçantinë e tyre kështu që nuk do të zgjedh asnjërën.

Flavia: Mua më pëlqejnë disa në fakt. Unë dhe Suela.

Vajzat zbulojnë kush është më dinakja në mesin e tyre

Cila nga vajzat është më e sinqertë?

Meri: Ne këtë nuk mund ta dimë thellësisht, por po veçoj Redonën.

Redona: Më e sinqertë…veten time dhe Generda dhe Xhesi.

Xhesi: Redona ma ka transmetuar sinqeritetin që në fillim

Ariana: Vajza më e sinqertë jam unë

Generda: Këtë nuk e di se çfarë mendojnë vajzat dhe çfarë thonë, por mund të veçoja veten.

Suela: Më të sinqerta jemi unë, Flavia dhe Enxhëll, por më shumë jam unë.

Flavia: Të gjitha janë të sinqerta, por do veçoj veten

Cila është vajza më dinake?

Meri: Dinake ndoshta në atë kuptimin e mirë, lajkatare ndoshta…Flavia

Redona: Vajza më dinake është Suela

Xhesi: Do veçoja Enxhëllin sepse sado që është shumë natyrë e qetë, ndonjëherë hedh ca kunja që të djegin

Ariana: Asnjëra, por do ta bëj me kujt t’i bie 10-ta. Xhesi.

Generda: Vajza më dinake them se është Xhesi

Suela: Vajzat dinake kanë ikur, nuk kam më asnjë emër

Flavia: Nga vajzat këtu nuk mendoj se është ndonjëra dinake, kanë ikur

“Është nevrike njerëz”, të gjitha vajzat në një mendje për Arianën

Të pyetura se cila prej tyre është më nevrikja, ato kanë qenë thuajse të gjitha në një mendje, teksa kanë përmendur Arianën.

Gjithashtu ato kanë qenë në një mendim edhe për vajzën më të zgjuar, ndërsa kanë zgjedhur Xhesin.

Cila është vajza më e zgjuar?

Meri: Secila ka zgjuarsinë e vet por meqë studion edhe për drejtësi është Xhesi.

Redona: Çdo vajzë është e zgjuar por zgjedh Xhesin

Xhesi: Ndoshta do të duket pak si mungesë modestie, por mendjen time e kam quajtur gjithmonë si aset, do veçoja veten

Ariana: Të gjitha kanë zgjuarsi por zgjedh Xhesin

Generda: Se di, Enxhëll

Suela: Gjitha janë të zgjuara por do veçoja Xhesin, Generdën dhe Enxhëllin

Flavia: Xhesi dhe Enxhëll

Cila është vajza më nevrike?

Meri: Atë përshtypjen si nevrike ma krijon Ariana

Redona: Çdo vajzë është nevrike por më nevrike është Ariana

Xhesi: Nuk do thoja nevrike, mbase impulsive, Ariana

Ariana: Vajza më nevrike jam unë, për mirë jo për keq

Generda: Vajza më nevrike është Ariana

Suela: Redona, kjo është më nevrikja

Flavia: Ariana është nevrike njerëz

“Një natë unë, një natë ti”, Suela dhe Flavia gjejnë zgjidhjen për Saimirin

Konkurrentet e spektaklit Love Story në TV Klan, Flavia dhe Suela, kanë intrevistuar njëra-tjetrën, duke zbuluar pak më shumë nga karakteri dhe jeta e tyre.

Në një intervistë për programin “Daily Love Story”, vajzat janë ngacmuar edhe për Saimirin, teksa Suela ka thënë se do ta ndajnë një natë njëra dhe një natë tjetra.

Më tej Flavia ka komentuar mes të qeshurash se “kur u ndamë kështu na ra”.

Çfarë vlerëson më shumë në një marrëdhënie?

Më shumë vlerësoj përkushtimin, sinqeritetin dhe mendoj se dy njerëz duhet t’i kenë. Janë disa gjëra të ndërlidhura që formojnë dashurinë. Zakonisht me meshkujt që kam dalë, dua të vendos. Dua të jem gjë shumë primare në jetën e një mashkulli. Unë çfarë t’i bëj Saimirin që e kemi këtu.

Suela: Meqë kemi hyrë, kemi rënë dakord, kemi mirëkuptimin e njëra-tjetrës, kështu që një natë ti, një natë unë.

Flavia: Kur u ndamë këto na ranë!

Flavia e thotë hapur: Arsyeja që do zihem me Suelën është…

Madje një moment Flavia është shprehur se Saimiri do të jetë arsyeja që ajo do të zihet me Suelën.

Suela: Është më e lehtë të falësh apo të harrosh?

Flavia: Kur jam ndodhur në situata që më duhet të fal ose të harroj, mua më pëlqen kur tjetri kërkon falje dhe e ka kuptuar gabimin, po nuk mendoj se është njësoj për mua siç ka qenë më parë.

Cili është qëllimi primar për ty në jetë?

Suela: Qëllimi im është që të mbaroj shkollën, të kem një punë dhe të vazhdoj dhe modelingun. Dhe burrin tim të ardhshëm që e dinë të gjithë se kush është, Saimiri.

Flavia: Unë mendoj se kjo është arsyeja që unë do zihem me Suelën. Ky është shkaku i sherrit.

Suela: Çfarë mendon ti që ke të përbashkët me Saimirin?

Flavia: Më kape ngusht këtu sepse s’mund të them shumë sepse nuk kemi një takim, se jam bërë legjendë me takimin. Kur të shohë Saimiri intervistën do thotë prapë kjo. Kam përshtypjen se Saimiri më ka qejf sepse më ka mbajtur deri në këtë javë. Por mendoj që unë dhe Saimiri jemi bërë për njëri-tjetrin, lërë çfarë thotë Suela./tvklan.al


Të ngjashme