DANCE WITH ME ALBANIA 5

DANCE WITH ME ALBANIA 5

16:13 18/12/2018

Sfida – Rashel Kolaneci me Seldi Qalliu dhe Leila Kraja me Robert Berisha

Sfida Finale – Monika Lubonja dhe Donald Veshaj

Sfida Finale – Leila Kraja dhe Robert Berisha

Sfida – Monika Lubonja me Donald Veshaj dhe Kiara Tito me Sazan Guri

Sfida Finale – Eni Jani dhe Genc Fuga

Sfida – Anjeza Maja me Romeo Veshaj dhe Eni Jani me Genc Fuga

Shpallja e fituesit!

LAJMET
Të ngjashme
UKT