DANCE WITH ME ALBANIA 5

DANCE WITH ME ALBANIA 5

22:53 03/12/2018

Rashel Kolaneci dhe Seldi Qalliu

Monika Luboja dhe Donald Veshaj

Leila Kraja dhe Robert Berisha

Kiara Tito dhe Sazan Guri

Eni Jani dhe Genc Fuga

Anjeza Maja dhe Romeo Veshaj

Shpallja e fituesit!

LAJMET
Të ngjashme
UKT