DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 77

DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 77

19:30 10/09/2018

Ferhat përfshihet në një ngatërresë për shkak të Xhulides.

Ndërkohë kjo e fundit vazhdon me intrigat e saj duke i mbushur kokën Vildanit kundër Asllës.

Ferhat merr rezultatin e analizës së ADN-së ku thuhet se Ozge është vajza e tij.

Tashmë ai sdi çtë bëjë dhe kërkon të takojë Jigitin për t’u këshilluar me të.

Namik e mbush shtëpinë me dhurata për bebin e Asllës. Cili është qëllimi i tij i vërtetë?

Xhunejt vazhdon t’i bëjë shantazh Gylsymit. Çfarë po kërkon ai këtë herë nga ajo?


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi