DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 78

Posta

DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 78

19:30 11/09/2018

Jigit po heton rreth çeshtjes së vdekjes së babait të tij. A do të mund të zbulojë gjë ai?

Abidin dhe Gylsym bëjnë plane rreth së ardhmes së tyre sëbashku.

Ndërkohë Ferhat i tregon Asllës rreth fëmijërisë së tij.

Vildan ikën nga shtëpia bashkë me Ozgën.

A do të zbulohet se Gylsym është ajo që ka ndihmuar Xhunejtin gjatë gjithë kësaj kohe?

Një letër është lënë për Ferhatin nga Vildan…

A do të mund ta lexojë Asllë atë çfarë është shkruar në të?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT