DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 79

DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 79

19:30 12/09/2018

Asllë gjen në dhomen e saj disa foto të Xhulides dhe Namikut duke u puthur. Kush i ka lënë ato aty?

Xhulide vazhdon t’i ushqejë shpresa Vildanit për Ferhatin.

Namik mëson se Jigit po heton rreth vdekjës së babait të tij.

Asllë dhe Ferhat shkojnë të vizitojnë Sunën dhe Jigitin. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Nga ana tjetër Xhulide përballet me Idilin duke e fajësuar për fotot e dërguara tek Asllë.

Namik është i frikësuar për shkak se Ferhat mund të zbulojë sekretin e tij më të madh…

LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT Doktori