DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 81

DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 81

19:30 14/09/2018

Ferhat arrin të shpëtojë Jigin nga duart e djalit që ai kishte rrëmbyer.

Nga ana tjetër Gylsym është e merakosur sepse nuk din asgjë për Abidinin.

Xhunejt shkon tek Vildan në gjëndje të dehur dhe e kercenon atë duke i kërkuar para.

Kjo e fundit në gjëndje të rëndë psikologjike tenton të vrasë vetën. A do të mbërrijnë në kohë Ferhat dhe Asllë për ta shpëtuar atë?

Asllë mëson një të vërtetë të hidhur…

Namik i ka ngritur një kurth Jigitit. Kush do të shkojë në vënd të tij?

LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT Doktori