DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 82

DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 82

19:30 17/09/2018

Ferhat shkon të takojë Jusuf. Ky i fundit qëllohet duke u plagosur rëndë.

Nga ana tjetër Namik mëson se në vendtakim ka ikur Ferhat dhe jo Jigit.

Vildan ndodhet në spital tashmë jashtë rrezikut për jetën.

Asllë mjekon Jusufin. A do të shpëtojë dot ai?

Jeter pyet Namikun nëse ka qënë ai që ka vrarë Nexhdetin.

Ozgë mbyllet në dhomë dhe nuk dëshiron të takojë asnjë përveç Asllësë.

Si do të shkojë marrëdhënia mes kësaj të fundit dhe Ferhatit?

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT