DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 85

DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 85

19:30 20/09/2018

Ferhat dhe Asllë i japin lamtumirën njëri-tjetrit.

Gylsym i drejton armen Xhunejtit. A do të mundet të kapet ai kësaj here?

Ferhat bisedon me Namikun mbi te shkuarën dhe e pyet nëse e ka gënjyer ndonjeherë.

Asllë dhe Xhulide shpërngulën në shtëpinë e re. Kjo e fundit përfiton nga rasti për ta mërzitur më shumë atë.

Abidin rikthehet në shtëpi.

Ndërkohë Ferhat është i bindur që Namik dhe Asllë po i fshehin diçka dhe vendos të zbulojë vetë të vërtetën.

LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT Doktori