DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 86

DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 86

15:02 22/09/2018

Abidin i tregon Ferhatit se ka marrë dëshminë e Xhunejtit për krimet e tij me ndihmen e Gylsymit.

Ferhat vendos që çeshtja e Xhunejtit të ndiqet nga policia.

Ndërkohë Vildan organizon dasmën e Dilzis dhe Hulias.

Gylsym dëgjon Xhuliden duke folur me Xhunejtin.

Asllë ka dhimbje barku dhe bën një vizitë në spital. Lajmi që do të marrë do ta dëshpërojë atë.

Serkan arrin të futet në vilë duke u shtirur si punonjës. Çfarë ka në mëndje ai?

Asllë vendos të shkojë në dasëm në momentin e fundit…

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT
Doktori