DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 87

Posta

DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 87

19:30 24/09/2018

Ferhat i tregon Jigitit se do të bëhet me djalë.

Ferhat i jep një shanc të fundit Asllës që të rrëfejë të vërteten.

Kjo e fundit plagoset nga Serkan.

Namik vë vilën në emer të Jeterit. Si do të reagojnë familjarët pas ëtij lajmi të papritur?

Ndërkohë, Ferhat është vënë në kërkim të Serkanit.

Asllë dëgjon Vildanin dhe Xhuliden duke folur pas shpinës së saj.

Ferhat mëson se Namik është vrasësi i babait të tij…

 


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi