DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 89

DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 89

19:30 26/09/2018

Jeter merr një telefonatë nga Namik. Çfarë do t’i thotë ai?

Gylsym shkon të qëndrojë tek Jigiti.

Ferhat dëgjon Asllën duke folur me prokurorin.

Namik takohet me shokun e tij, Tekin. Ky i fundit i thotë se ka rregulluar gjithçka që ai të dalë jashtë vendit.

Ndërkohë Ferhat është në dijeni të çdo levizjeje.

Ky i fundit përballet me Jeterin dhe e pyet nëse ka qënë në dijeni të vrasjes së babait të tij. Çfarë ka për t’i thënë ajo?

Prokurori sajon një lojë për t’u takuar me Asllën. A do të mund t’i tregojë ajo ato din?

 

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT