DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 90

Posta

DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 90

19:30 27/09/2018

Ferhat çon Asllën tek shtëpia prej guri me mendimin që të kalojnë natën aty.

Por ai largohet  dhe e mbyll atë në shtëpi në mënyrë që ajo mos ta ndjekë dhe të mund të hakmerret ndaj Namikut.

A do ta lejojë Asllë këtë gjë?

Ferhat dhe Asllë do të debatojnë ashpër, tashmë të dy janë të lënduar nga njëri-tjetri.

Ferhat kujton çdo fjalë të babait të tij dhe mbledh gjithë familjen dhe gatuan për ata duke surprizuar dhe Asllën.

Të gjithë ndihen të lumtur pas kaq shumë kohesh.

Por sa do të zgjasë kjo lumturi?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT