DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 91DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 91

19:30 28/09/2018

Ferhat është i shkatërruar pas të vërtetës së shëmtuar që mësoi.

Ai fajëson të gjithë që ja mbajtën të fshehtë këtë fakt. Si do të jetë përballja e tij me Jeterin?

Prokurori vjen në vilë por çështja kësaj herë është zhdukja e Idilit.

Pas një zënke me Hulian Asllë përzë nga shtëpia Xhuliden.

Ferhat i deshpëruar shkon qan tek varri i Nexhdetit.

Ndërkohë Asllë arrin ta gjejë atë dhe e ndjek nga pas kudo.

Namik telefonon Xhunejtin. Çfarë do t’i kërkojë ai?

 

Të ngjashme