DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 94


DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 94

19:30 03/10/2018

Ferhat arrin ta nxjerrë Asllën nga dhoma ku është e kyçur dhe e çon menjëherë në spital.

Ndërkohë Xhulide përfiton nga rasti dhe arratiset.

Ferhat është i frikësuar se diçka e keqe mund t’i ndodhë Asllës dhe fëmijës së tij.

Xhulide kërkon ndihme nga Vildan.

Asllë dhe fëmija tashmë ndodhen jashtë rrezikut.

Xhulide shkon të marrë paratë që vodhi nga kasaforta e Namikut. Por do të ndeshet me një surprizë aspak të këndshme.

Ferhat dhe Asllë dalin fshehurazi nga spitali me ndihmen e Dilziz.

Të ngjashme