DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 95DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 95

19:30 04/10/2018

Namik kupton që Xhunejt e ka shitur tek policia.

Jigit dhe Suna i kërkojnë Jeterit të jetojë me ta.

Ferhat përgatit një darkë romantike për Asllën dhe i propozon asaj për martese.

Namik takohet me Jeterin dhe i kërkon asaj të arratisën sëbashku. A do të pranojë ajo?

Ferhat dhe Asllë fillojnë përgatitjet për arredimin e dhomës së fëmijës së tyre.

Xhulide telefonon Asllën për t’i treguar vendndodhjen e Namikut, por ajo kapet nga ky i fundit. Çfarë do të ndodhë me të?

Të ngjashme