DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 96


DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 96

19:30 05/10/2018

Gylsym i tregon Ferhatit mbi sëmundjen e Jeterit.

Kjo e fundit vazhdon të komunikojë me Namikun mbi arratisjen e tyre.

Ferhat pas kaq shumë vitesh arrin të falë nënën e tij.

Asllë dhe Ferhat martohen përsëri, të gjithë janë të lumtur. Por lumturia e tyre ndërpritet përsëri nga Namik.

Jeter shkon ta takojë atë, por policia po përgjon gjithë bisedën e tyre.

Si do të jetë fundi i Namik?

A do të mundet Ferhat të mbajë gjithë familjen e bashkuar?

Të ngjashme