DASHURI BARDH E ZI – EPISODI I FUNDIT NË FOTO


DASHURI BARDH E ZI – EPISODI I FUNDIT NË FOTO

13:33 08/10/2018

Foto nga episodi 96 dhe i fundit i “Dashuri Bardh e Zi”, i cili transmetohet premiere këtë të hënë në Tv Klan, në orën 18:20.Të ngjashme