Dashuri si ajo e filmave të “Bollywood”! Arsyeja pse Elsa Nilaj nga Malësia e Madhe u shpërngul në Mumbai të Indisë është pikërisht ndjenja e fortë për njeriun i cili sot është bashkëshorti i saj. Ky i fundit rrëfeu ajo në “Opinion” është aktor dhe shkruan skenare filmash indianë.


-Ç’do në Mumbai?!

Elsa Nilaj: Unë jam nga Shkodra, Malësia e Madhe dhe nga viti 2013 unë jam në Mumbai.

-11 vjet që jeton në Mumbai?

Elsa Nilaj: Po, 11 vjet. Unë jam e martuar me një Indian, kjo ishte dhe arsyeja pse unë u shpërngula në Mumbai. Unë dhe bashkëshorti jemi njohur në rrjete sociale, në Facebook. Unë nuk ia kisha shumë idenë për Indinë, ashtu siç të gjithë dinë për Bollywood-in, shumë pak…

-Po si kishe parë telenovelat ti?

Elsa Nilaj: Erdhën shumë vonë në Shqipëri…

-Ai ishte në Indi?

Elsa Nilaj: Bashkëshorti vendosi të vinte të na takonte mua dhe familjen sigurisht dhe ne vendosëm që të jemi bashkë. E diskutuam se ku të jetojmë. Bashkëshorti merret me aktrim dhe shkruan skenare për filma.

-Bashkëshorti qenka tamam në Bollywood domethënë.

Elsa Nilaj: Kjo është dhe arsyeja pse ai jeton në Mumbai./tvklan.al