Dashuria është në ajer – Episodi 10


Dashuria është në ajer – Episodi 10

17:00 19/07/2021

Serkan dhe Selin drekojnë së bashku. Çfarë ka kjo e fundit për t’i thënë atij?

Kan arrion përsëri të fitojë tenderin.

Por kësaj rradhë e gjithë kjo është lojë e Serkanit për ta falimentuar atë.

Eda humbet përsëri ndjenjat. Cila do të jetë arsyeja kësaj here?Të ngjashme