Dashuria është në ajer – Episodi 106 - Tv Klan

Dashuria është në ajer – Episodi 106


Dashuria është në ajer – Episodi 106

14:30 24/11/2021

Serkan i propozon Edës një ndeshje boksi. Cila do të jetë arrsyeja dhe si do të shkojë kjo përballje mes tyre?

Cila do të jetë kësaj here arsyeja e debatit mes Xheren dhe Deniz?

Aleks përfiton nga situata për të marrë para nga Ajdan. A do të mund të zbulohet mashtrimi i tij?
Të ngjashme