Dashuria është në ajer – Episodi 13


Dashuria është në ajer – Episodi 13

17:00 22/07/2021

Eda hidhet në pishinë dhe Serkan menjëherë hidhet për ta shpëtuar atë.

Cili ka qënë qëllimi i vërtetë i Edes?

Si do të shkojë darka mes tyre dhe Selinit?

Kësaj të fundit i bie në dorë kontrata që kanë nëshkruar Serkan dhe Eda.

Cili do të jetë justifikimi i tyre?


Të ngjashme