Dashuria është në ajer – Episodi 137


Dashuria është në ajer – Episodi 137

14:30 10/01/2022

Eda futet në shtëpine e Serkani dhe shikon që ai ka ruajtur për vite më rradhë çdo kujtim të sajin.

Pas kësaj Eda merr disa dhurata nga ai. A do të bëjnë të mundur që këto gjeste të vogla të afrojnë Edën me Serkanin?

Çfarë do të bëjë ky i fundit që të fitojë vëmëndjen e vajzës së tij?
Të ngjashme