Dashuria është në ajer – Episodi 138
Dashuria është në ajer – Episodi 138

14:30 11/01/2022

Eda, Serkan dhe Kiraz kalojnë momentë të bukura së bashku ashtu sikur një familje e vërtetë.

Pas kësaj Serkan mëson se Ajfer po përgatitet për dokumentat e kujdestarisë së Kirazit.

Eda nga ana tjetër mëson po të njëjtën gjë nga Ajdan.

Si do të jetë përballja mes saj dhe Serkanit?

Çfarë do të vendosë gjyqtari mbi kujdestarinë e Kirazit?

Të ngjashme