Dashuria është në ajer – Episodi 146
Dashuria është në ajer – Episodi 146

14:30 21/01/2022

Vetem prania e Kemalit mund të nxjerrë Kirazin nga dhoma ku është kyçur.

A do të mundet Serkan ta pranojë atë si babain e tij?

Serkan dhe Eda gjatë një drake familjare tregojnë që tashmë ata janë bashkë dhe te lumtur.

Çfarë do të ndodhë mes Melos dhe Burakut?

Të ngjashme