Dashuria është në ajer – Episodi 15


Dashuria është në ajer – Episodi 15

17:00 26/07/2021

Si do të shkojë takimi mes Edes, Serkanit, Sevilit dhe Z.Biroll?

A do të firmosin ata kontraten e aq dëshiruar nga Serkan?

Ky i fundit çon Eden në një vend të bukur ku mund të shohin sëbashku shiun e meteoreve.

Por magjia e saj do të prishet shpejt kur Serkan i kërkon Edës që ta ndihmojë që të rrijë vetëm për vetëm me Selinin për t’i ndryshuar mendjen asaj…


Të ngjashme