Dashuria është në ajer – Episodi 153
Dashuria është në ajer – Episodi 153

14:30 29/01/2022

Për çfarë do të flasin Serkan dheKemal?

Çfarë do të ndodhë me kompaninë e Serkanit?

A do të kenë Përëll dhe Engin një zgjidhje për të?

Kemal i propozon për martesë Ajdanit. A do të pranojë ajo?

Serkan merr lajmin e bukur që së shpejti do të bëhet baba për herë të dytë.

Të ngjashme