Dashuria është në ajer – Episodi 17


Dashuria është në ajer – Episodi 17

17:00 28/07/2021

Eda merr një pjesë të ekipit të Serkani dhe shkojnë të restaurojnë shtëpinë që kanë marrë përsipër.

Si do ta presë Serkan këtë?

Eda gjithashtu kërkon ndihmen e Ajdanit. A do ta ndihmojë ajo?

A do t’ia dalë dot Eda të përfundojë punën e pamundur që ka marrë përsipërf?


Të ngjashme