Dashuria është në ajër – Episodi 38Dashuria është në ajër – Episodi 38

17:00 25/08/2021

Çfarë do të thuhet mes Serkan dhe Selinit?

Si do ta presë kjo e fundit deklaratën e papritur të Serkanit?

Si do t’u shkojë kësaj here darka romantike e  Përëll dhe Engin? 
Të ngjashme