Dashuria është në ajër – Episodi 43Dashuria është në ajër – Episodi 43

17:00 02/09/2021

Çfarë do të thuhet në biseden mes Serkan dhe Eda që do t’i përlotë të dy?

Çfarë po i mundon ata të dy?

Çfarë do të përgatisë Serkan në mënyrë që të lumturojë dashurinë e tij?
Të ngjashme