Dashuria është në ajër – Episodi 46Dashuria është në ajër – Episodi 46

17:00 07/09/2021

Eda merr një propozim nga Efe që tani e tutje ajo të punojë për të.

A do ta pranojë Eda propozimin e tij?

Si do të jetë tashmë marrëdhënia mes kësaj të fundit dhe Serkanit?

Për çfarë do të flasë Alptekin me Ajferin?
Të ngjashme