Dashuria është në ajër – Episodi 71


Dashuria është në ajër – Episodi 71

17:00 06/10/2021

Tashmë Eda dhe Ballxha kanë hapur një luftë të heshtur mes njëra-tjetrës.

Fifi dhe Melo shkojnë të vizitojnë shoqen e ngushtë të Ballxhës në mënyrë që të nxjerrin ndonjë informacion prej saj.

Cila do të jetë levizja e parë e këaj të fundit kundër Edës?


Të ngjashme