Dashuria është në ajer – Episodi 8
Dashuria është në ajer – Episodi 8

17:00 15/07/2021

Serkan dhe Eda bëjnë kërcimin e tyre të parë dhe shkëmbejnë një puthje për t’i bindur të gjithë për dashurinë e tyre.

Po ata vetë çfarë do të ndjejnë gjatë këtyre dy momenteve?

Serkan ka një noftim të rëndësishëm për punonjësit e tij…

Të ngjashme