Dashuria është në ajer – Episodi 9
Dashuria është në ajer – Episodi 9

17:00 16/07/2021

Cila do të jetë kësaj here arsyeja e debatit mes Serkanit dhe Edes?

Kan mundohet më afrohet me Melon. Cila është arsyeja e vërtetë?

Çfarë do të kërkojë Serkan nga babai i tij?

Cila do të jetë marrëveshja tjetër që Serkan dhe Eda bien dakort?

Të ngjashme