Dëbora mbulon juglindjen e vendit

Dëbora mbulon juglindjen e vendit

00:04 14/01/2021

Reshje prej disa orësh në Korçë

Ndërsa Shkodra dhe Lezha vijojnë të mbetën nën ujë, juglindja e vendit është mbuluar nga dëbora.

Reshjet e borës kanë nisur që  gjatë pasdites të së mërkurës dhe kanë vijuar edhe gjatë mbrëmjes.

Deri më tani nuk ka të dhëna për bllokim të rrugëve, ndërsa në zonën e Dardhës dhe disa akse të tjera, në gatishmëri janë borëpastrueset.

Tv Klan

Të ngjashme