Del në shitje iPhone më i lirë

Del në shitje iPhone më i lirë

14:05 14/03/2022

Modeli i fundit i telefonit iPhone nga Apple është tashmë i disponueshëm për t’u porositur.

Gjenerata e tretë e modelit të lirë të Apple, iPhone SE 3 vjen me karakteristika të njëjta si modeli 13, por me një çmim fillestar prej 429 Dollarë.

Duke nisur nga kjo e premte, 18 Mars do të nisin shpërndarjet e para të porosive.

iPhone i ri SE3 ka një mikroprocesor A15 Bionic dhe versionin iOS15 të sistemit operativ. /tvklan.al
Të ngjashme